Don’t let the politicians fool you!

Diegenen die denken dat hun spaargeld veilig is bij de banken leven in ontkenning.
Wie de officiële woorden van politici, bankiers en andere ‘hoogwaardigheidsbekleders’ gelooft, is een vogel voor de kat. In tijden van crisis proberen zij meer dan ooit de schijn hoog te houden. Keeping up appearances. Het zal niet meer lukken.

Meer dan ooit zou het duidelijk moeten zijn dat de overheid de grootste verantwoordelijke is voor de crisis in het huidige financiële systeem. Zij proberen de schuld af te schuiven op de gulzigheid en de hebzucht van de bankiers. (Dit is gedeeltelijk terecht). Maar het is niet de bron, de werkelijke oorzaak van deze crisis die decennia tijd gehad heeft om zich op te bouwen. Het zijn de overheden, wereldwijd, die het kredietsysteem als geen ander opgepept hebben met goedkoop papiergeld en digitaal geld. Papiergeld en digitaal geld is de volgende zeepbel die zal barsten. De zeepbel in fiat geld, dat is geld uitgegeven en gecontroleerd door de overheid, zal de meest wereldwijde financiële crisis OOIT creëren. Het is een kwestie van maanden, luttele jaren. Bent u gewaarschuwd?

“You have to choose between trusting the natural stability of gold and the natural stability of the honesty and intelligence of the members of the Government and, with due respect to these gentlemen, I advise you to vote for gold.”

Dit is een citaat van George Bernard Shaw. G.B. Shaw was geen typische goudfreak. Hij was gewoon een mens op zoek naar de waarheid.

http://en.wikipedia.org/wiki/George_Bernard_Shaw

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s