Ron Paul deelt waarheidspillen uit

“This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill — the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill — you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes.” (The Matrix)

De voorzitter van de centrale bank van de Verenigde Staten, Ben Bernanke, werd vandaag opnieuw ondervraagd door Ron Paul.

Ron Paul, voor zover ik weet de enige presidentskandidaat die de dramatische economische toekomst voor Amerika kan afwenden. Hij werd tijdens de race naar het Witte Huis (nu het Zwarte Huis) voornamelijk gehinderd door de media die hem niet aan het woord liet. Nu de economische crisis volop in gang is en een groot deel van zijn voorspellingen werkelijkheid worden, begint hij meer gehoor te krijgen.

Ron Paul denkt dat er op dit moment al achter de schermen gesproken wordt over een nieuw wereldwijd monetair systeem. Goud zal zijn plaats hierin hebben! Het wordt historisch!!

http://nl.youtube.com/watch?v=Q93xvNr0BEg

http://nl.youtube.com/watch?v=-HAidKax-jA&feature=channel

Ron Paul over G-20 meeting: http://nl.youtube.com/watch?v=yfViLcDakag&feature=channel

Ron Paul noemde vandaag het wereldwijde dollarsysteem “dood”.
Een systeem wordt in stand gehouden dat niet langer houdbaar is.
1971 betekende het einde van het systeem, het begin van een financieel experiment gebaseerd op papiergeld dat binnenkort zal falen.
Uitstel is geen afstel
Er wordt gesproken van een nieuw wereldwijd monetair systeem.
Het vertrouwen moet gevonden worden in een munt met integriteit. De dollar is dit niet. Papiergeld biedt dit vertrouwen niet.

U raadt het.

Goud.

Iran meldde vorige week goud gekocht te hebben om de muntreserves te diversifiëren.

Bernanke antwoordt: Ik denk niet dat het dollarsysteem dood is. We hebben onlangs een appreciatie gezien in de dollar omdat het een veilige haven is.

Ik zeg: We gaan een gigantische dollarcrisis krijgen. Wanneer? Het doet er eigenlijk niet toe. Ik kan hier allerhande Nostradamus-voorspellingen maken maar het maakt niet uit.

Het gaat gebeuren. Het kan bij wijze van spreken vanaf nu elk weekend beginnen. Ik ben er redelijk zeker van dat het in de komende jaren zal escaleren. Eerder vroeg dan laat. Een grote kans dat het in 2009 begint. Maar hoe dan ook: de dollarcrisis zal er komen, de crisis kan men uitstellen maar niet stoppen.

Het zal iedereen verrassen omdat de dollar zich de laatste maanden zich sterk gehouden heeft, gewoon omdat ‘the powers that be’ die perceptie wilden creëren. Met het oog op de verkiezingen en om dat het makkelijker is de dollar te devalueren vanaf een hoger niveau.

Het maakt allemaal niet uit.

Wanneer de dollar valt, zal de wereld vallen.

Enkel goud (& zilver) kunnen dan nog een redding bieden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Ron Paul. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s