Mobutu-stijl

“You have a choice between the natural stability of gold and the honesty and intelligence of the members of government. And with all due respect for those gentlemen, I advise you, as long as the capitalist system lasts, vote for gold.”

We worden geregeerd door idioten. Maar ik zou kunnen zeggen dat we het aan onszelf hebben te danken. De bevolking krijgt de politici die ze verdient. We kiezen ze dan ook. Maar hebben we keus? Hebben we de mogelijkheid om te kiezen tussen competente en incompetente politici/staatsmannen of -vrouwen? Waar zijn competente staatsleiders die een land kunnen leiden zonder te manipuleren in het belang van het een of het ander? Ik zie er geen.

We hebben het aan onszelf te danken. We zouden zelf moeten opstaan. Zondagmiddag Paleisrevolutie, nadat we ’s middags op koffie bij de mémé zijn geweest!!

Het is de ene manipulatie die de andere opvolgt. Zitten eerst de bestuurders van Fortis je te beliegen tot op de dag van hun ondergang, dan doet de regering dat nu… Zal het ooit eindigen? Hun systeem is pijnlijk aan het falen. Dit is de crisis die we doormaken. Eerlijk geld zal terug gewaardeerd worden. Alleen goud en zilver zijn eerlijk geld.

Ik ga hier gewoon de quote van George Bernard Shaw nog eens herhalen. Wie gelooft die mensen nog, die politici, die bankiers, noem maar op..

Je kan de manipulatie van de macht niet stoppen tenzij door uit je zetel te komen. Uit je zetel, en fysiek goud of zilver kopen. Geloof me, het doet de machtshebbers pijn. En wie het niet zal doen, zal zichzelf pijn doen. Al decennia, al eeuwen wordt er een strijd gevoerd tussen goud en de munten van de overheid. De laatste 35 jaar lijkt de overheid aan de winnende hand. Maar ze kunnen niet winnen. Goud heeft altijd de oorlog tegen de centrale banken gewonnen. Papiergeld heeft altijd de oorlog verloren en werd dan snel waardeloos. het zal nu niet anders zijn. Gerechtigheid zal geschieden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s