Westerse steden zullen branden.

We hebben dit jaar al rellen gehad in IJsland, Letland, Griekenland, Groot-Brittannië. Allemaal ontstaan uit een voedingsbodem van frustratie omtrent de grauwe economische realiteit. De rellen die we tot nu toe gezien hebben, hebben de wereld nog niet geschokt. We zagen rellen in Iran, in Pakistan, in Xinjiang (China) et cetera. Die rellen lijken ver van ons westers bed.

Dit zal allemaal veranderen. Veel meer mensen dan men durft denken en toegeven, worden vandaag getroffen door de harde economische realiteit. Zij zullen op een bepaald moment opstaan uit hun apathie. Zij gaan met de voeten stampen. Er zal een aanleiding zijn. Het zal misschien niet onmiddellijk iets met economie te maken hebben. Er zal een vonk komen. Het zal de boel doen overslaan en de gebeurtenissen zullen escaleren.

Zoals de rellen in Los Angeles in 1992. Toen de werkloosheid piekte na de recessie als gevolg van de ‘savings & loan’ crisis. Raciale rellen aangevonkt door de torenhoge werkloosheid.

Vandaag is diezelfde werkloosheid veel hogere pieken aan het bereiken. De werkloosheid zal zéér lang aanhouden tijdens deze economische crisis. Veel langer dan men durft denken. Langer dan we ooit gezien hebben. Het zal geleden zijn van de Depressie van de jaren dertig. Het is allemaal logisch want dit is een Depressie, maar dan in een andere eeuw.

De jongerenwerkloosheid is in de VS gestegen tot boven de 53%. Wablief?? Ik herhaal: de jongerenwerkloosheid is in de VS gestegen tot boven de 53%. Ik lieg niet tenzij de New York Post het doet. Lees het in de link. Daar moet geen uitleg meer bij. We gaan rellen krijgen. Jongeren die werkloos zijn, blijven niet stil zitten. Zo simpel is het.

De jongerenwerkloosheid in Spanje is bijna gestegen tot 40%. In de Baltische Staten is het ook aan het pieken, net als in vele andere Europese landen.

Het einde van de crisis? My ass.

Ik heb gezegd dat we zware rellen gaan krijgen, en het zit er nu hard aan te komen. De winter komt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Westerse steden zullen branden.

  1. Pingback: Westerse beschaving onder de guillotine. | Goldandglory's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s