Yo, Wad up? Justin Bieber voor Europees minister van Begroting!

Vorige week kopte de Vlaamse krant ‘Het Nieuwsblad’: “Tom Dice redt België”.

Het is altijd geruststellend om terug in het land te komen en onmiddellijk ook te weten dat alles onder controle is.

Tom Dice werd 6de op het Eurovisiesongfestival. Nooit eerder scoorde een Vlaamse inzending zo hoog. Vraag me niet waarom ik dit allemaal onthouden heb. Ik heb het zelfs niet gezien op televisie.

Maar als je bepaalde media leest ben je voornamelijk op de hoogte van faits divers en roddels in plaats van zaken die er misschien meer toe doen. Waarmee ik niet wil zeggen dat er geen lessen kunnen worden getrokken uit artikels van de roddelpers.

“Topmodel (sic) Phaedra Hoste is een hoer”, aldus ex-Miss België Veronique De Kock. De Kock beweert dat juffrouw Hoste haar diensten aanbood een tijd geleden in Dubai. Voor veel geld. Kan zijn. Maar sinds vorig jaar is het serieus crisis in Dubai. Ze gingen er net niet bankroet. De meest luxueuze wagens staan er op de parking van het vliegveld, allemaal achtergelaten door wegvluchtende westerlingen. Van zo’n westerling hoorde ik zelf dat het er de jaren voordien geld was dat alles aantrok. Hij sprak voornamelijk van beeldschone Libanese vrouwen die in Dubai op zoek waren naar het grote geld. Whatever.

Al Gore en zijn vrouw scheiden na 40 jaar huwelijk. Dat was vorige week een ganse pagina in zelfs “The Wall Street Journal”. Hmm. Wall Street is uiteindelijk ook maar een straat met riolen die soms enorm kunnen stinken. Soms knallen er zelfs terroristen in de buurt op gebouwen.

“De schoonzoon van Jean-Marie Pfaff wil niet werken voor minder dan 10.000 euro per maand.” Nog zo’n titel. Je zou kunnen denken: wat een idioot. Maar als je het artikel dan las, bleek hij toch wat meer hersenen te hebben dan men hem zou meegeven. Het was een uitspraak die hij zelfs niet gedaan had. Hij zei enkel dat een vriend hem dat had aangeraden om voor een dergelijk bedrag te gaan werken. Hij zegt dat zolang hij werkloos is, hij weigert van een overheidsuitkering te leven omdat hij dit systeem onjuist vindt. Hij heeft gelijk. En als iemand hem 10.000 euro wil betalen als maandloon dan moet die persoon dat voor zichzelf maar uitmaken. Ik zal het niet doen.

Als je in de dagbladhandelzaken kijkt, dan staat het gewoon elke week vol met van die weekbladen, dagbladen, maandbladen vol met interviews met van die mensen die blijkbaar zo veel snuggere dingen te zeggen hebben. Meestal zijn het idioten. En het wordt gelezen door idioten. Het is enkel enorm ontspannend op vakantie, bijvoorbeeld. Als je eens helemaal niet wil denken. Gewoon ontspannen. Maar pas op! Doe het niet te lang, want voor je het weet begint het je hersenen weg te vreten en begin je op net dezelfde manier te denken. Dan begin je je af te vragen waarom je je vrouw niet elke twee maand eens bedriegt en je minaressen nadien eens belachelijk maakt door het terug bij te leggen met je vrouw en daarna uit te huilen bij een journalist en zeggen hoe fout je wel was en dat het allemaal wel zal veranderen.

Ik kan een gans boek schrijven over roddels van politici van allerhande partijen dat ik te horen kreeg. Maar het beste is toch nog steeds de waarheid die iedereen kent. Neem nu bijvoorbeeld Freya Vandenbossche, voormalig federaal minister van Begroting. Toen amper dertig jaar. En nu een paar jaar later. Ze zei een tijd geleden voor de camera’s dat ze altijd iedereen trouw is. Nochtans is het algemeen geweten dat ze drie kinderen heeft van drie verschillende mannen. Je zou kunnen denken dat enkel socialisten zichzelf op dergelijke wijze kunnen voorliegen. Niets is minder waar.

De algemene conclusie moet zijn dat de meerderheid van de mensen idioten zijn. En idioten luisteren naar idioten. Dat er zoveel idioten zijn is een godsgeschenk voor de anderen. Want zij kunnen daarvan profiteren. Daar ben ik nu al een paar jaar goed mee bezig. Onder andere door in goud te beleggen. Dit gebeurt terwijl de meerderheid vaak elke maand moet tellen om een hypotheek af te betalen. Je zou kunnen denken dat het iets te maken heeft met oneerlijkheid maar dat is het niet. Het lijkt er sterk op dat de meerheid gewoon wil bedrogen worden. Keer op keer. Zolang ze maar in de meerheid zijn. Verkeerd zijn en in de meerheid zijn, is niet erg. Maar verkeerd zijn én tegelijkertijd alleen staan, dat is pas erg! En dat risico wil de meerheid nooit nemen. Dat is één van de belangrijkste oorzaken voor kuddegedrag. Héél belangrijk om dit te snappen in het dagelijkse leven en het leven in de financiële wereld.

Ondertussen is er de laatste maand niets veranderd in de financiële wereld. Enkel méér van hetzelfde. Manipulatie, leugens en bedrog. En geld drukken. Het is nu exact 1 maand geleden dat Europa in een noodsituatie er 750 miljard tegenaan gooide. Sindsdien is de euro enkel naar beneden gegaan in waarde, wat nochtans helemaal niet de bedoeling was van die politici. Vandaag zegt Europees president Van Rompuy doodleuk dat als dat bedrag niet voldoende is, er gewoon nog méér tegenaan komt. Wat heb ik gezegd?! 2000 miljard, 5000 miljard. Wie geeft erom? Ik niet, want goud zal stijgen, voordat het explodeert, omhoog.

Van Rompuy heeft wel nog het lef om te zeggen dat er van die 750 miljard nog niets uitgegeven is. Hahaha. Zo grappig en zo triest. Wie gelooft al die politici nog. Ik ben het gestopt om al hun uitspraken op te schrijven die achteraf volledige leugens of onwaarheden bleken te zijn. Het zijn er intussen zeker 750 miljard.

Sommige Euro-lovers, willen Europa nog meer één maken, als unie. Economisch en politiek. Ze hebben zonet Estland goedgekeurd om in 2011 in de eurozone te laten komen. Wat een idioten? Snappen ze het dan nog niet? Wie gaat die mensen eens een halt toeroepen?! Hoe langer dit niet gebeurt, hoe groter de kans dat we rond 2020 met een nieuwe Hitler zitten op dit continent.

Bon, als er dan echt een Europees minister van Begroting moet komen, dan heb ik een voorstel. Het moet iemand zijn met meer charisma dan Herman ‘lavabo’ Van Rompuy. Dat is niet moeilijk. Dat is zo gefikst.

Het feit is dat de nieuwe Europese minister van Begroting moet gesteund worden door de volgende generatie. De generatie die zogezegd met de schulden zal achterblijven (natuurlijk zal dit niet gebeuren want voor 2017 is alles weggeïnflateerd). Iemand die jong en onschuldig is. En met de camera’s kan spelen en de bevolking alles op de mouw kan spelden. Eigenlijk is die taak van die minister helemaal niet moeilijk. Europa is nu al tevreden met begrotingstekorten van 3%. Terwijl iedereen die geen idioot is best wel weet dat we al jaren begrotingsoverschotten moeten hebben van minstens 3% om de vergrijzing in West-Europa te betalen die vanaf nu keihard zal inslaan.

Ik heb echt genoeg van politici. Voor mijn part mogen ze zelfs een Amerikaan als Europees minister van Begroting inhuldigen. Dan zijn we zeker dat de swaps met de Federal Reserve in stand blijven. Dan kan de dollar onderuit gaan nadat de euro kaputt is.

Let’s throw in Justin Bieber, tieneridool, die met stijl tegen een glazen deur weet te lopen. Of nu Justin Bieber minister van Begroting wordt of de meest gediplomeerde econoom van Europa, het zal allemaal geen kak veranderen aan de situatie. De ineenstorting staat in de sterren geschreven en is nu eigenlijk onvermijdelijk. Als Justin Bieber de minister wordt, kunnen we er ten minste nog pret aan beleven. En dan zijn al die jonge meisjes ook blij.

Justin Bieber is als een komeet door de hitlijsten van de populaire muziek gedoken. Blijkbaar. Justin Bieber is als de Beatles, het enige verschil is dat hij alleen is en dat zijn haar een centimeter of twee langer is. Een tijdje geleden maakte hij gewoon YouTube video’s van zichzelf terwijl hij wat aan het zingen was en voor hij wist stonden er mensen van platenfirma’s aan zijn deur die van hem een ster wilden maken. Of een komeet. En nu loopt hij constant rond met een vijftal bodyguards. Zijn muziekclips worden gemakkelijk 40 miljoen keer bekeken op YouTube. Er zijn blijkbaar veel jonge meisjes.

Over dat kereltje valt echt vanalles te vinden. Zelfs een film hoe hij zijn haar ’s morgens in vorm brengt. Ik zou ook wel eens een video willen zien hoe Herman Van Rompuy ’s morgens zijn haar kamt.

Nu, wat in de hel heeft dit allemaal te maken met de financiële markten?? Wel, goud wordt de volgende Justin Bieber. Een komeet. En de populariteit zal op korte tijd exploderen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Yo, Wad up? Justin Bieber voor Europees minister van Begroting!

  1. Gember zegt:

    Hahaha! Doe mij dan maar Schwarzenegger als gouverneur van Californië en Wyclef Jean als president van Haïti. … O wacht… dat is werkelijkheid!

  2. goldandglory zegt:

    Ja, Wyclef Jean mag nu niet meer meedoen, dacht ik.
    Anyway, kijk eens wat voor idioten wij in België in Senaat en 5 Parlementen hebben…
    Het volk kiest er zelf voor, wat enkel bewijst dat het volk idioot is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s