Nog feller, nog meer furieus

De zilverprijs ontplofte de voorbije 2 weken verder. Maandag noteerde het enkele ogenblikken boven 49$. Waarna het in de loop van de dag verder 10% verloor.

Het is tijd voor een correctie. Teveel onnozelaars op het internet die precies maar pas vanaf 30$ zijn ingestapt, overrompelen nu websites die over zilver schrijven. De short squeeze is er geweest. Of hij blijft voortduren, of indien hij omkeert? Het is nu puur gokken. Maar volgens mij nu meer dan 50% kans dat we een verdere correctie krijgen. De makkelijke winst is gemaakt met de stijging van 20$ tot 40$. Nu is het pokeren. In de kortste tijd kan het meest geld verdient worden als een aandeel parabolisch gaat, zoals zilver nu. Maar wie kon zilver verkopen maandagochtend boven 49$? Een paar Aziaten en that’s it?! Daarom dat je moet verkopen zoals een drietraps raket.

Er is niets beter voor de lange termijn dat zilver nu zou corrigeren tussen 30-35$. De volgende jump gaat dan richting 100$.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nog feller, nog meer furieus

 1. Het is inderdaad een fenomenale rit geweest 🙂

  Thx for sharing.

 2. DIRK zegt:

  vergelijk het is simpel
  OLIE GOUD ZILVER
  1980 40 $ x20 800 $ :20 40 $
  2011 100 $ x20 2000 $ :20 100 $
  of het nu 2011 of 2012 …. so what ??? keep it simple.

 3. peetar zegt:

  Het is nog steeds een fantastische rit, op naar de 100 euro.

  peetar
  kinderpindakaas.blogspot.com

 4. koos zegt:

  Waarom ben je een onnozelaar als je op $30 bent instapt? Beter laat dan helemaal niet. En als we dan toch naar de $100 gaan, ben je nog ruimschoots op tijd.

  • Scotch zegt:

   Ik denk dat onze blogger wat emotioneel geworden is van het vuurwerk.

  • goldandglory zegt:

   Koos,

   zeer rationeel gezien zullen er meer onnozelaars instappen aan 30$ dan aan 20$. Net zoals er meer onnozelaars zullen instappen aan 40$ dan aan 30$, en aan 50$ dan aan 40$. Enzovoort.

   Ja, beter laat dan helemaal niet. Dat is waar. Zeker met de massieve inflatie die eraan komt. En ik bedoel helemaal niet dat iedereen een idioot is die ingestapt is aan 30$. Er zijn er gewoon meer. Steeds meer. En ik begin het te merken. En dat geeft tussentijdse signalen dat er een korte termijn top is. Want die ‘onnozelaars’ zijn vaak zwakke handen die snel durven verkopen. Vaak zullen die onnozelaars al lang weer uit de markt geschrikt zijn vooraleer we aan 100$ staan.

 5. Pingback: Nieuws | Edelmetaal-Info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s