Terreur op de zilvermarkt

Er zullen nog vele terroristen naar de oceanen moeten vloeien vooraleer de zilvermarkt gevrijwaard wordt van manipulatie.

Al te voorspelbaar.

De zilvermarkt stortte zondagnacht ineen. In 15 minuten ging de zilverprijs met 15% omlaag. Ongezien. 6 dollar eraf overnacht. Hyperdeflatie? Toch niet, want de daaropvolgende twaalf uur werd bijna al het verlies weer goedgemaakt (maandag overdag)…, waarna vier uur later het verlies weer volledig was, … en overnacht (de nacht van dinsdag) weer voor de helft werd goedgemaakt. Dat was dus tot deze ochtend toen we nog deftig boven de 45$ stonden. In een paar uur ging er daarnet weer bijna 5 dollar af. We zagen een dieptepunt van 40.50$.

Na uiteindelijk twee zwaar negatieve dagen is een korte termijn ‘bounce’ mogelijk, of die komt er de dag erna. Ook mogelijk is dat we nu gedurende enige tijd in een ‘trading range’ blijven tussen 40 en bijna 50$, waarna we dan verder zakken. Maar bon, alles blijft mogelijk in wat nu duidelijk de meest gemanipuleerde markt ter wereld moet zijn. Na die heropvering acht ik toch de grootste probabiliteit voor een verdergaan in de neerwaartse correctie richting 30-35$. Totdat niemand (die een paar dagen geleden nog ‘kopen’ stond te schreeuwen) dan nog zilver durft kopen en diegenen die dan wél fysiek zilver zullen willen kopen het amper zullen vinden in de markt. Rarara. Typisch.

Het volgende bericht zal een keer over iets anders moeten gaan dan over zilver. Het begint wat eentonig te worden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in zilver. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s