Koppen zullen rollen.

La Guillotine pour DSK.

En net op een moment dat je denkt dat de ‘Rule of Law’ in het Westen weggevaagd is. Gebeurt dit. Een grote kop rolt. Dominique Strauss-Kahn, hoofd van het IMF, vlijtige drukker van SDR’s, zit nu in de cel bij gedetineerden die besmettelijke ziekten hebben opgedaan. Het zal hem leren.

Het kan me niet schelen of het opgezet spel is. Precies iedereen denkt dat er een complot achter zit. Het moet wel Sarkozy zijn, of iets of iemand anders die andere bedoelingen heeft met het belangrijke IMF. Die brave man van een Dominique Strauss-Kahn, dat kan toch niet?! Yeah right, zijn geschiedenis!

Er zouden veel meer koppen moeten rollen. Bernanke, Obama, Van Rompuy, de mannen van Goldman Sachs, Jamie Dimon, de Grieken, de Ieren. Allez, bijna iedereen! Al die fraudeurs in de financiële wereld die samenzweren (en vaak overlopen) met overheidspersoneel. Het is te groots om het compleet te begrijpen, maar de conclusie is dat het systeem eraan ten onder zal gaan. Zoals Rome voor de val.

Een monumentale crisis wacht ons. Het maakt niet meer uit wat er  nu nog gebeurt. Of Ron Paul nog president wordt of niet. Of er iemand met goede bedoelingen aan het hoofd van het IMF komt te staan. De toestand is voorbij hopeloos.

In de VS zijn ze begonnen met de overheidspensioenen te plunderen tot wanneer ze het schuldenplafond voor de xxxste keer kunnen verhogen, met miljarden. Honderden, duizenden miljarden. Binnenkort, of binnen een paar jaar, is dit spel voorbij. En dan zal iedereen zich afvragen: “What were we thinking?”

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Koppen zullen rollen.

  1. Scotch zegt:

    Totaal of topic, maar geniet ervan:

    Ecstasy of Gold

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s