Met Noorwegen verliest de wereld zijn onschuld.

Het drama van Noorwegen is extreem schokkend. Niemand houdt er rekening mee dat zoiets in een van de meest vredevolle landen ter wereld kan gebeuren. Noorwegen verliest zijn onschuld, zeggen de Noren. En ik denk dat Noorwegen zowat het laatste land ter wereld was dat nog wat onschuld had.

De verdachte, die al bekend lijkt te hebben, heet Anders Breivik. Ik heb zonet een youtube film gezien die hijzelf op youtube had geplaatst. En de film maakt onmiddellijk duidelijk wat zijn motieven zijn. Een extreme ideologische visie. Een grote angst, haat, tegen de opkomst van het marxisme én de Islam in de westerse, Europese wereld.

Via de mainstream media wordt nog niet gesproken wat de motieven zijn, maar die zijn duidelijk als je wat dieper op het internet gaat graven. De dader heeft heel wat informatie achter gelaten en het lijkt er sterk op dat hij al jaren bezig was een dergelijke visie aan het opbouwen én mogelijk zijn actie ook al jaren aan het voorbereiden was.

Via een Noorse website ben ik te weten gekomen dat de dader een boek heeft gepubliceerd van meer dan 1500 pagina’s over zijn ideeën! Via googledocs kan je het hier lezen/downloaden. Heel wat psychologen, criminologen, analisten etc. gaan wat tijd nodig hebben om dit tot op het bot te analiseren!

De titel: “A European declaration of Independence 2083.”

Ik ben het werk wat diagonaal in sneltreinvaart aan het door ‘scrollen’ en het is echt ongelooflijk hoe het is opgebouwd! Heel wat uren werk is hierin gegaan. Het maakt ook onmiddellijk duidelijk dat de dader een groot historisch inzicht heeft, vaak gekoppeld met een massa aan ideeën van andere politieke denkers. Ik vrees dat het onderzoek zal moeten besluiten dat de dader niet alleen een psychopaat is, maar ook redelijk intelligent (en ik wik mijn woorden).

Het drama dat hij heeft veroorzaakt was bovendien duidelijk minutieus voorbereid. De dader lijkt in de film ook te dwepen met grote militaire strategen uit het verleden en probeerde zich hieraan te spiegelen. Angstaanjagend. Deze man mag nooit meer in de samenleving terecht komen.

Het is duidelijk dat de dader de ondergang van Europa voor ogen heeft (waarin hij in bepaalde vorm zijn gelijk zal krijgen). Helaas zijn logica valt echter niet te snappen en is niet te combineren met de verschrikkelijke daden! De dader maakt schijnbaar deel uit van een beweging die de ondergang van Europa een halt wil toeroepen en via waanzinnige acties een kentering wil inzetten. De dader ziet zichzelf als een nieuwe kruisvaarder (Tempelier). Het is de grote vraag of hij de leider was van een bepaalde beweging of slechts een volgeling.

Dit alles maakt ook duidelijk dat in onze moderne tijd via het internet zeer vreemde, gevaarlijke, amper te controleren bewegingen ontstaan.

Ik durf bijna niet denken wat ik nu denk, laat staan het uitspreken of schrijven. Maar ik denk dat Europa de komende dagen, weken alert zal moeten zijn. Ik hoorde reeds een uitspraak van de Belgische overheid dat de burgers zich géén zorgen moeten maken voor een dergelijke gebeurtenis in ons land. Maar dat is natuurlijk weer de taak van de overheid. Paniek afremmen. Hopelijk gaan de veiligheidsdiensten naar een hogere staat van alertheid en eigenlijk zouden de burgers dat ook moeten doen.

Op de een van de eerste pagina’s van het ellenlange boek schrijft de dader duidelijk dat hij samenwerkt met collega’s in vele Europe landen.

En met andere leden werd er reeds bijeen gekomen sinds 2002 (ter info, zie pag. 817 van het document):

The founding session (two meetings consisting of 4 founding members and host as a

security precaution) was held inLondon,United Kingdom– Apr, 2002.

Founding (re-founding) members:

Anonymous 1 – Nationality: English Protestant (Host)

Anonymous 2 – Nationality: English Christian atheist

Anonymous 3 – Nationality: French Catholic

Anonymous 4 – Nationality: German Christian atheist

Anonymous 5 – Nationality: Dutch Christian agnostic

Anonymous 6 – Nationality: Greek Orthodox

Anonymous 7 – Nationality: Russian Christian atheist

Anonymous 8 – Nationality: Norwegian Protestant (member and proxy for 9)

Anonymous 9 – Nationality: Serbian Orthodox (by proxy, location:Monrovia,Liberia)

Unable to attend:

Anonymous 10 – Nationality: Swedish

Anonymous 11 – Nationality: Belgian

Anonymous 12 – Nationality: European-American

–> Het is ook duidelijk dat er reeds eerder acties zijn geweest, waarrond weinig ophef werd gemaakt. Daarom heeft men nu gekozen voor zwaardere acties:

“There have already been thousands of preemptive strikes from brave Europeans all
over Europe. However, the majority of attacks have been impotent “poop in
mailbox” operations with zero to little ideological effect. In order to successfully
penetrate the cultural Marxist/multiculturalist media censorship we are forced to employ significantly more brutal and breath taking operations which will result in casualties. In order for the attack to gain an influential effect, assassinations and the use of weapons of mass destruction must be embraced. When employing such methods the
Justiciar Knight becomes a force multiplier, he becomes a one-man army. The
continuation of these “humiliating strikes” on the Multiculturalist system will contribute to destroy the cultural Marxist hegemony in Europe.”

Tijd zal uitwijzen of dit een organisatie is van vele gekken. In het boek staat alvast dat er geen overkoepelde structuur is van de organisatie (een netwerk van cellen zonder centraal gezag). Elk lid mag op zichzelf acties ondernemen. De organisatie heeft bovendien een geschift 100-jaren plan.

Er wordt ook melding gemaakt om terrorisme te gebruiken om de massa (van burgers) ‘wakker te maken’.

“In order to wake up the masses, the only rational approach will be to make sure the current system implodes.”

Vanaf dan, ongeveer vanaf p. 850, wordt het boek echt geschift en gaat het dieper in op de kunst van het vechten, wapens maken (bommen etc.), hoe omgaan met criminele organisaties waaronder de maffia, biologische wapens, etc.

Er wordt ook gesproken over doelwitten en uiteraard… staan ook de Europese hoofdkwartieren in Brussel op de lijst.

Het is echt waanzinnig om te lezen hoe gedetailleerd deze dader, Anders Breivik, zoveel thema’s bestudeerd heeft en zijn kennis heeft doorgegeven aan mededingers.

Vanaf pagina 1453 wordt het boek (compendium) compleet en het evolueert in een dagboek, waarin de dader zijn relaas doet hoe hij op de boerderij met chemicaliën bommen aan het fabriceren was. Zijn dagboek loopt van april 2011 tot en met 22 juli 2011. Tot vrijdag. Net voor zijn finale actie heeft hij het document dus op het internet geplaatst!!!

Het is bijna niet te geloven hoe dit alles in detail wordt weergegeven en de informatie zo vrij beschikbaar is! Dit zal de media de komende dagen, weken enorm bezig houden, vermoed ik..

Maar laat ons vooral hopen op het beste, namelijk dat medestanders van deze psychopatische Noor geen verdere acties ondernemen. Maar zoals altijd: hoop op het beste, wees voorbereid (wees alert) voor het slechtste…

Dit bericht werd geplaatst in Apocalyps. Bookmark de permalink .

4 reacties op Met Noorwegen verliest de wereld zijn onschuld.

 1. wimmy zegt:

  Beste,

  Wat doet de link: http://www.goldrushtradingpost.com in dit boek op pagina 1510 of zo??

  Groeten,

 2. goldandglory zegt:

  De dader haalt verschillende keren aan dat het efficient is om een ‘cover up’ te zoeken, een alibi, waaronder men dan aankoop van speciale materialen kan uitleggen zonder dat instanties vermoeden hebben van criminele activiteiten, het zou ook bedoeld zijn als cover-up om geld, leningen te verkrijgen van financiele instellingen. Verschillende ideale cover-ups volgens de dader zijn werken op een boerderij, of mijnexploratie.

  De link is blijkbaar om meer achtergrondinformatie en onderzoek te bestuderen nadat men overgaat tot verdere actie.

 3. goldandglory zegt:

  Op de website van de krant De Standaard is nu deze ochtend ook een artikel verschenen dat het boek (‘manifest’) lichtjes analyseert. Er wordt echter geen melding gemaakt van het netwerk en de medecontacten van de dader, wat uit het boek duidelijk is op te maken. We zullen zien of men de komende dagen of weken deze mogelijke ‘doofpot operatie’ zal blijven aanhouden.
  http://www.destandaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20110723_004

 4. cd zegt:

  De vraag die je kan stellen is waarom de staatsveligheid dit manifest niet vroeger heeft onderzocht en of ze wel op de hoogte zijn van het logische groeiende verzet van de autochtonen tegen de bezetting van Europa door allochtonen die absoluut niet van plan zijn zich aan te passen , integendeel ons willen hun wetten op dringen maar daar mag je blijkbaar niet over praten …en dan ontstaan explosies van geweld van mensen die dit niet langer kunnen aanzien en tot de actie overgaan.Moest Europa zijn eigenheid even krachtig beschermen als in de Moslimlanden gebeurt dan zouden er niet zo’n mensen opstaan die zoals de kruisvaarders vroeger het geweld in eigen handen namen .Ik neem hier geen standpunt in maar waren de kruisvaarders er niet geweest dan spraken we hier Turks en had Europa nooit bestaan….Door laksheid en teveel vredelievend te zijn geef je soms aanleiding tot deze situaties.De vrede ja we zijn voor de vrede maar niet aan elke prijs.Als zelfs Merkel luidop zegt dat de integratiepolitiek volledig mislukt is en ons een ramp te wachten staat door de totaal onaangepaste manier van omgaan met deze volkeren .Er zijn volkeren die zich aanpassen en dankbaar zijn en er zijn volkeren die ondankbaar zijn, die zich absoluut niet aanpassen en die onze opgebouwde welvaart en soepele regels misbruiken ad infinitum en waarbij hun niet eens meer verborgen agenda onze totale overheersing is.De 2 e wereldoorlog heeft ook enkel zo erg kunnen worden omdat de rest van Europa totaal niet geloofde in een uitbraak ervan en zich op geen enkele manier heeft beschermd ertegen.De pacifisten van toen hebben mensenlevens gekost!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s