Tahoe!

Met de beslissing deze avond van de Fed om de politiek van nulrente te handhaven tot wereldwijde hyperinflatie uitbreekt (wat we eigenlijk wel al eerder wisten, maar “de markt” blijkbaar nog niet), zijn de goud- en zilverprijzen significant gestegen. Goud- en zilvermijnen zijn geëxplodeerd op de beurzen.

Ik heb nooit echt (veel) namen genoemd. Instinctmatig heb ik nu toch zin om al is het maar 1 naam prijs te geven. Als de zilverprijs verder stijgt, dan gaat deze parabolisch gaan. En uiteraard, de zilverprijs zal stijgen…

Tahoe Resources, een spin-off van één van de grootste goudmijnbedrijven ter wereld. Meer bepaald een spin-off van Goldcorp. Tahoe Resources is bezig met een zilvermijn uit de grond te stampen in Guatemala en wordt nu geleid door de laatste voormalige CEO van Goldcorp. Zilverproductie voorzien voor eind 2013 aan lage kosten, met heel wat zilver in de grond, uiterst rijke zilverertslagen.

De aandelenprijs van Tahoe ging vandaag furieus omhoog met 13% om door de weerstand van 21 CAD te splijten (steunniveau ligt rond de 50- en 200-daagse gemiddelden en op 17 CAD). Nu ligt de weg vrij naar 25 CAD en met de wind in de zeilen van een stijgende zilverprijs zal het daar niet lang bij blijven…

Een ideaal aandeel voor beleggers die al veel zilvermijnaandelen bezitten die gelokaliseerd zijn in Mexico en om de portefeuille verder te diversifiëren. Handel uiteraard op eigen risico.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in mijnaandelen, zilver. Bookmark de permalink .

Een reactie op Tahoe!

  1. kamiel zegt:

    België ziet rente op staatspapier met korte looptijd stijgen
    dinsdag 31 januari 2012, 12u33Bron: Bloomberg/belga

    Mijn voorspelling voor 2020…………….


    Kamiel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s