Just do it, Greece!

Beste Grieken,

Doe alle hardwerkende en niet-corrupte Europeanen morgen een plezier en stem tegen het diktaat van de Europese Unie. Stap uit de euro. Toon ons hoe een Griekse corralito en een hyperinflatie van de nieuwe drachme eruit zal zien.

Beste Grieken,

Jullie verkiezingen zullen ongetwijfeld vervalst zijn. De peilingen werden verboden wat reeds een sterke indicatie is voor vervalsing op verkiezingsdag. Indien de vervalste verkiezingsuitslag te zwaar afwijkt van de stem van het volk, aarzel dan niet in opstand te komen en opnieuw te rellen zoals jullie dat in 2011 zo mooi toonden. Gelieve alle verantwoordelijken voor de crisis op te hangen in de bomen van de Atheense parken. Start desnoods een mars op Brussel, Straatsburg en Berlijn. Jullie voorbeeld zal ongetwijfeld navolging kennen. Jullie zijn niet alleen. Alle Europeanen wacht hetzelfde gevecht tegen een niet langer te financieren schuldenlast. Start een revolutie, desnoods geweldadig. Laat jullie niet langer controleren door horden eurocraten, bankiers van Goldman Sachs en JP Morgan, en een zwerm van alles wat corrupt is.

Boven alles, neem het heft weer in eigen handen. De eurocraten denken dat jullie niet durven te kiezen voor vrijheid. De eurocraten geloven onaantastbaar te zijn en jullie allerhande harde maatregelen mogen opleggen. Maar diep in hun binnenste zullen er ook eurocraten zijn die twijfelen, bibberen en onzeker zijn over wat de toekomst Europa brengt. Neem het heft in eigen handen tegen deze eurocraten. Hak hen in de pan en reken met hen af, net zoals jullie dat 2500 jaar geleden gedaan hebben met de Perzische horden.

Red Europa van de tirannie en de hysterie die afkomstig zijn uit de holle hoofden van de vaak gepofte politici die het Europese Parlement bevolken.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Europa, revolutie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Just do it, Greece!

 1. Mar Tielbek zegt:

  Wat er in Griekenland gebeurt laat zien hoe medogenloos de politiek toekijkt hoever men kan gaan met het aandraaien van de duimschroeven van de Griekse bevolking. Dit alles onder het mom het kan niet anders.
  Nu is het aan de GRIEKSE BEVOLKING om te laten zien dat het wel degelijk anders kan.
  De Griekse bevolking moet beseffen dat door politiek beleid in nog geen 10 jaar alles kapot is gemaakt.
  Aan de Grieken het volgende, zorg dat jullie uit de greep van de alles verstikkende naar een totalitair Europa hunkerende politici komen en weer op eigen benen komt te staan.
  Wat jullie nu overkomt kan voor hetzelfde geld morgen België of Nederland ten deel vallen.
  België bijvoorbeeld doordat de DEXIA bank failliet gaat en Nederland doordat de Huizenbubbel barst.
  Het advies geldt dus voor alle EU landen die altijd goed voor zichzelf hebben kunnen zorgen en geen behoefte hebben aan overheersing door Duitsland en Frankrijk.

 2. nico zegt:

  Hoi, of griekenland de eurozone verlaat of niet =50% kans
  Dat ze er moeten voor opdraaien is omdat ze ervoor gekozen hebben, en de ballen niet hebben om eruit te stappen.
  Dat europa dat in z’n geheel niet overleeft =100% kans
  Europa is gewoon een slecht huwelijk. Zonder gezamelijke inkomsten en één gezamelijke schuld kunnen ze niet overleven.
  Ik denk niet dat de liefde zo groot is dat ze elkaar in de ondergang gaan laten meesleuren.
  Om nu nog naar één gezamelijke schuld over te gaan is het veel te laat, het zal niet lukken om de schuld van de profiteurs in de schoenen van de bespaarders te duwen.
  Om de schulden te verlichten en het banken systeem met enorme leverage op te vangen moeten ze handelen als een éénheid, en dat hebben we nog niet gezien.
  Europa staat een harde landing te wachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s