Centrale bankiers in de ontkenningsfase… euh én leugenfase!

Vorige week las ik volgende uitspraak van Mervyn King, voorzitter van de centrale bank van Engeland, op de voorpagina van de Financial Times. Ik draaide met mijn ogen en dacht: Jezus, deze kerel moet dood of op zijn minst in de gevangenis voor lange tijd. Zolang die kerels ongestraft kunnen wegkomen met hun criminele daden en er publiekelijk over liegen, zal de crisis blijven duren.

Dit was de uitspraak van Mervyn King in een parlementaire commissie over de Libor-manipulatie onder banken. So this f*cker is just lying his sick ass off in parliament. Kill this son of a *****!:

“The first I knew of alleged wrongdoing was 2 weeks ago.”

(Mervyn King op 18 juli 2012)

Maar de centrale banken zitten al jáááren mee in de samenzwering omtrent Libor en vele andere zaken!!!!

Maar Mervyn King leek zelf geshockeerd door het vernemen van de jarenlange manipulatie door de banken die hijzelf en zijn medewerkers moeten reguleren! Geshockeerd!

Nadat ik dacht dat deze kerel beter dood dan levend was, moest ik denken aan volgende foto. Ik heb nu eenmaal een fotografisch geheugen.

Los erover die uitspraak van Mervyn King voor het Britse parlement, vooral omdat volgende emails via het internet uitlekten vóórdat Mervyn zijn uitleg voor het parlement deed!! Namelijk emails tussen Barclays en vice-voorzitter van de Bank of England en naaste collega van Mervyn de leugenaar: Paul Tucker.

Daarnaast ook emails tussen Timothy Geithner, toenmalig Amerikaanse voorzitter van de New York centrale bank, en Mervyn King himself over de Libor problemen. Emails geschreven in … 2008. En dus niet 2 weken geleden!!

Suggesties om het Libor-regime te veranderen in 2008. Hallo!!!!??

WIE GELOOFT DIE KL**TZAKKEN NOG?

Die kerels rijden de wereld zo de vernieling in richting wereldwijde hyperinflatie.

Nu Mervyn King de rentevoeten al 3 jaar lang op het laagste niveau houdt sinds 1694, het oprichten van de Britse centrale bank. Hierover berichtte ik begin 2009 al in een van mijn betere artikels van die tijd!!!

Over het opblazen van de balans van de centrale bank zegt Mervyn King het volgende in maart 2012.

“I have absolutely no doubt that when the time comes for us to reduce the size of the balance sheet that we’ll find that a whole lot easier than we did when expanding it.”

Dit mondt uit in een wereldwijd economisch, financieel, politiek én sociaal drama.

Voor iedereen die lacht met financiële samenzweringstheorieën als onjuist: Get off this website! De samenzweringstheorieën zijn FEITEN aan het worden!

En 2 dagen na de uiteenzetting van Mervyn King in het parlement volgen er een rist andere compromitterende emails van de Britse centrale bank.

De goudprijs zal ontploffen in de hoogte omdat goud EERLIJK  geld is. En het financieel systeem is fundamenteel oneerlijk geworden en enkel leugens en ponzi-schema’s kunnen het voorlopig nog bijeen houden. Dit wordt nu meer dan ooit duidelijk.

Intussen een nieuwe olympische discipline in de maak!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Britse centrale bank, centrale banken, waarheid. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s